Sunday, October 28, 2012

new girl musim kedua :3

heyyyy girlll, watchuu doiinnn' ♪ ♫

New Girl dah Season 2, dan dah ke episod 5 dah pun, dan episod 5 ni lah paling gila setakat ni kikiki!


“You gave me cookie, i gave you cookie.You gave me cookie, gave you cookie. Gave me cookie, got you cookie.You gave me cookie, i got you cookie, man! Gave me cookie, got you cookie! We’re even, we’re even Schmidt!”

 
  
boobs everywhereeee ahahah!

 

masa ni schmidt nanes, nick jahiattt! kakakka!


:')


:')

aherherher. pergi lah tengok sendiri, aku tak pasti kat tv dah keluar ke belum. aku ada complete season 1 sampai season 2 sampai latest episod, kalau nak meh belanja pretzel cicah cekelat, lapan! hahaha

ok bai.

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...