Thursday, November 1, 2012

cerita lucu seram satu setengah pagi.

malam semalam, lepas maghrib terus pengsan sampai kul sepuluh malam. terjaga pun sebab ada orang kol ajak makan. so lepas lepak mamak dan makan nasi cicah tomyam dan roti telur cicah susu. cehh, "orang ajak makan" konon. padahal menggelupur lapar sebab hujan dan belum dinner.

pastu balik dan kemas bilik. lepas kemas bilik, asingkan baju kotor untuk dihantar ke dobi. pastu gosok baju. pastu kemas ampaian baju dalam bilik tu. 

pastu tetiba si apai whatsapp (like yeah, aku dah install balik whatsapp due to orang susah nak contact), so duduk lah menyangkung kejap di hujung bilik. kawan-kawan aku memang "pelik-pelik", "random" dan "tetiba". pukul 2 pagi boleh ajak borak pasal memancing ikan pari dan pasal meeting dengan bos yang penuh kronism. kadang diajaknya sembang bab ovari. Nani leteww! so aku layan kan je.

tengah sedap berbalas whatsapp, tetiba dengar something besarrrrr dan "bamm!" jatuh dekat belakang aku. the hell meng? macam pocong meloncat masuk bilik aku ikut tingkap aku pun ada!

(eh? seramnya)



tadaaa!

mapuh terkejut beghuk kawe. hilang darah kejap. dari menyangkung terus terduduk, handphone kat tangan tercampak. hahaha! 

si Apai boleh tanya "tak patahkan ampaian?" . duuude? bukan masalah patah tak patah, masalahnya, how did that happen?

so kemas balik, tidur. malas nak fikir banyak apa punca natang ni jatuh secara tiba-tiba. kakakaka!

sekian.

ok bai.

1 comment:

nqr said...

berat sangat! hahahahhaha

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...