Monday, November 5, 2012

Kedai Geram, TYPO.

untuk creative junkie, penggemar, pengumpul dan penggila benda-benda kiut seperti saya, dan mahu a kewl desk, TYPO adalah syewwwrga!

sebenarnya ayat lagi tepat, siapa kaki reblog di tumblr benda-benda cute, ada kat sini :'''''')


:')


:')


letters! boleh deco bilik dan tampal "This Is Madness"! *tetiba kan?


yeah, macam dalam tumblr teww :')


nak, tapi takda size lappy kita :'(


keep calm and keep calm :')


greeting cards :')


misai hipster ni, boleh tampal besal-besal di dinding bilik anda!


chop!


selaku pengumpul notebooks untuk hiasan, inilah dia :')


gegurl angat :')


i bought this! :')


 and this!


dalam notebook di atas :')


di bungkus away dengan beg yang comel ni.

setakat ini di Malaysia hanya ada dua store sahaja, satu di Pavilion dan satu lagi di Setia City Mall. dua-dua saya dah gi :3

tunggu je bilik siap cat, nak pastu nak..errr..nak...

level kegeraman? 9/10!

website geram --- > Typo.

ok bai.

2 comments:

syakey said...

pasaipa best sangat!!! buka la cawangan kat penanggggg!

eh, mcm akak akiss pulak big boss kedai typo tu. ehh ehh >.<

akiss. said...

@ syakey *jap kol pakwe tokei typo. eh? hahahaha