Monday, December 3, 2012

Gangnam Style 1 Malaysia


kemho di tandas ofis seawal jam nam patploh pagi! saya pilih baju kuning kerana harimau malaya menang dengan indognesia malam semalamnya, yay! 
tak, sebenarnya tak tahu pun ada sesi gangnam untuk pagi itu. kalau tak lama dah aku hafalkan step dah kalahkan ahso-ahso ini kakaka! terel woi habis satu lagu dorang hafal step! patut peha semua selim-melim!
 
hai. yang kuning tu. i mean yg belon besar michelin tew :3
hai? :3 kakakaka! yayy kaki aku tampak panjang, terima kasih kepada diri sendiri yang jongket kaki!
terima kasih mr.photographer :3

paling keji punya komen dari mak aku : "ingat berjoget kurus, ni gemuknya angah".

-_-"

rindu pulak zaman busy hari-hari training "Beat It - Michael Jackson", memang berat turun sampai 51kg. nipis gila woi! :3

dianggar lebih kurang 16K tetamu-tetami yang hadir join ke event tarian satu malaysia ini di putrajaya. sekian.

ok bai!

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...