Wednesday, January 2, 2013

big bad wolf hangover

sambungan entri ini.

yeah, jadi memang ada third round. tapi tak puas hati gak kerana dapat shopping sejam sahaja. tak apalah, takda rezeki, mungkin lain kali. sampaikan masa hari Isnin bila BBW ni dah tamat, kitorang masih "hangover" wah dah habis ke sale BBW ni, macam tak cukup ja T_T

tak cukup dengan itu, aku ni asyik-asyik usha #bigbadwolf2012 kat instagram, lepastu mengeletis dan meroyan,"mana kau dapat buku ni..aku tak jumpa pun T_T"

1st visit masa tu belum gaji dan kebetulan gomen bagi gaji awal so dia punya kering lain macam maka ada limit lah nk shopping. 2nd visit dengan Nani & Ket, tak tahu pula cashier tutup tepat 9 malam dan last dengan Ket & Joe. dapatlah sejam lebih. tapi, kesimpulannya seronok jumpa buku yang tak expect jumpa! hewhewhew!

cuma tips dia, kena rancang nak beli buku apa. banyak lagi section aku tak sempat tengok satu-satu. ugh.

mitch albom tu sebenarnya aku dah ada, saje gedik beli versi hardcover wakakakaii!
hai akiss.
ini tangkapan third round. paling terharu jumpa Stories, tu. dah lama cari. :')
terima kasih lah yang tolong angkat buku berkilo-kilo. 

sahabat setia aku sorang ni :') masa ni dah 1 pagi. sementara aku tawaf lagi satu hall, Aket siap boleh dok lek tidur jaga buku yang siap di-sort. wakaka. i is so terharu :')


oh ya, 1/365 pada hari cuti tahun baru, inilah aktivitinya. kemas dan deco balik bilik. senang sikit hati melihat semua tersusun rapi walaupun nampak sedikit semak, aku suka :3

ok bai!

ps : semoga BBW kembali semula dengan cepatnya!

2 comments:

ShiE J. said...

BBW aku tahun ni sangat lah mandom! :(

banyak insiden hampeh yang menyebabkan cancel berkali-kali. mujur dapat jugak seround, tapi tak menggila borong macam tahun sudah.

yup, aku pun berharap supaya BBW akan kembali semula dgn cepatnya. ;)

akiss. said...

pergi sekali tak puas kan. ya, tgk page dia kate ada aftermath sale! tak sabat :p

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...