Thursday, February 14, 2013

neon idola

  
hai :)


mek fazura pun pakai, cheeyyy


dan beberapa selebriti lain. 


who wore it better? mestilah idola hati cinta sayang saya, kristen stewart. 


perfect! jumpa ini di sini.


ini saya punya, manalah mampu pakai heels aku ni. dan tak boleh blah adik aku taknak jalan dengan aku bila pakai neon-neon bagai ni, kakaka. kissssah pula saya? janji yakin dan konpiden. cuma kau kena pandai padankan dengan baju kau. 

aku ni takda Mat Trend dan Mat Fashionista sangat, tapi sebab mata dan suka, dan of course sebab obsesi aku Kristen Stewart :3 pesen ikut idola, sedikit...sedikit :3


handsome nak mati, nak kurus begini please. juga default whatsapp saya :'). usha SINI.

ok bai!

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...