Tuesday, June 25, 2013

hugh dancy

kau tahu rumah sewa aku takde tv?

kau tahu walau aku takde tv aku bukannya kaki tv? cukup bila weekend balik shah alam layan hbo, foxmovies je.  lagi-lagi musim bpl takde ni. memang tv tak usik lah. series pun aku tak layan, banyak sangat. cukuplah New Girl tu satu, TAPI!

ada satu series ni dah lame aku perati  (di baca dah lama aku perati pakwe ni ) *kekening*



it's HANNIBALQIS!! 

ok tak.

it's Hannibal.  

dah la ada pakwe bernama Hugh Dancy (Confessions of a Shopaholic, 2009) ini haish semacam. suka betul aku tengok muka lelaki bermasalah macam ni. hakhakhak! dia ada sikit macam mcm Michael Scofield (Prison Break) sikit. haish kepala otak best citer  ni, aku suka cerita "susah" macam ni, tapi aku tak tahu timing dia.

*kucar kacir cari torrent*

ok bai!

2 comments:

oshinz said...

torrent bukan selalu ade virus ke?

akiss. said...

tak semua hehehe

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...