Sunday, July 7, 2013

kasut

i was watching KIL,

eh pesal ter-speaking london ni.

aku tengah tengok KIL aku terlelap, yeah sabtu hari tu beli dvd dia. aku terlelap bukan sebab movie ni boring, fav movie kot. redza minhat kot. tapi dah dua malam tak tidur betul-betul. abaikan.

masa terlelap 10 saat tadi aku mimpi ada orang sarungkan kasut kat kaki kiri aku.

dalam mimpi tu aku tarik cepat-cepat kaki aku, dan terus terjaga. ye, bila terjaga memang kaki aku terangkat ssikit

tak kelakar sebab badan berpeluh, nafas sesak. nak muntah.

eh pesal aku tak update kat twitter je ni?

sebab...

ughh aku nak buat maggi kari kejap. last makan 1 tengahari tadi.

ok bai.

Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...