Friday, July 5, 2013

Taman Tasik Cyberjaya

pergi jog (dibaca 20% jog, 80% kemho) dengan Noreen kat Taman Tasik Cyberjaya hari tu, dengan aku senang, kalau rindu meh datang mengadap. eh? berlagak teruk ni kakaka!

eh, bestlah tasik cyber! next time nak datang lagi tengok "Beckham" joging tanpa baju :p nah sedikit view. eh, ok tak.

 



siap ada pulau, teratai bunga indah lagi. ada menara tinjau lagi.


inilah perangai noreen sebenar.  
handsome.

aku bila cakap aku joging, aku takdalah joging beriya-iya lari semua tu, since kaki kanan aku ni pesal tah dah tak vampire sangat sejak sakit ni ni tak leh nak pecut. so ala-ala kadar je, more to "riadah" ambil angin kasi berpeluh sikit dan apa lagi, ambil gambar lah!. hehehe. tapi aku buat 2-3 kali seminggu, at least kat jog track bawah rumah aku je. mula-mula rajin lah pakai RunKeeper, lepastu tak. kikikiki.

btw thanks for the visit Noreen, and makanan dekat TokioCafe semua nak sedap, aku siap dinner dua plate lagi! wahahah!

ok bai!

3 comments:

Shaqir Ir Manz said...

80% kemhor?? wakakaka

Aujinz said...

selalu ulang alik Cyberjaya pon tak pernah sampai lagi Tasik dia...

(pernah cari, tapi tak jumpa... wkwkwkwkw)

oshinz said...

amboi mementang baru pas jog, terus bantai 2 dinner plate. kemain..