Sunday, July 14, 2013

rararambut

tahukah anda, sejak hujung tahun lepas hingga awal tahun ni ada dalam limanam kali aku bleach rambut? dye dengan bleach lain taw. bleach tu macam kikis rambut pun ada, oklah ayat sebenar dia "luntur" kan warna rambut. aku guna ini, tapi tak ingat which colour.


tapi! not the whole head lah, hujung-hujung je, acah-acah ombre hair.

menyesal dahulu pendapatan, menyesal kemudian jahanamlah rambut. dulu rambut aku ni jenis 2-3 tak sikat pun takpe, kadang pergi kerja aku uruskan pakai jari je, ikat, pakai tudung. sekarang? T_T

so, sejak rambut rosak aku memang tak boleh pakai shampoo + conditioner lain, selain dove straight and silky ni. try loreal pun tak jalan. 

power!

ok sebenarnya nak ejas rambut raya takda masa lagi, help!

ingat nak macam ni :


*joget pusing-pusing*

ok bai!

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...