Saturday, August 31, 2013

merdeka.

pukul satu malam merdeka aku dengan adik aku baru siap susun bunga telur dalam kotak sambil melayan muse - muscle museum dalam handphone aku.

wow, this is new. dan pelik sikit.

esok, 1 September adik aku nak menikah. 

orang yang kenal aku tahulah macam mana rapatnya aku dengan satu-satunya adik aku ni. perasaan dia sekarang macam-macam, gembira sedih semua ada tahap kosong dah ni.

semoga segala urusan dipermudahkanNya.

ok bai!

1 comment:

Sharinginfoz said...

macam mana ngan majlis pernikahan adik?

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...