Thursday, November 7, 2013

:).

jatuh lagi. macam biasalah tengah nak lari laju sikit, terkelendat, jatuh tersungkur lagi. lutut kanan tak baik lagi, tambah lagi. 

kali ni aku nak duduk lama mengadap lutut dan tapak tangan yang berdarah ini. sambil berkata "kenapa hidup Balqis tak mudah?"

deep an?

pastu sambil tengok gambar troll man. u di bawah (tahulah edited). nakal Özil nii kahkahkah. yup, kurang pisang aku bila tengok prestasi pasokan tersayang aku semakin power macam setan ni! 

*peluk giroud ketat-ketat*


ok bai!


No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...