Friday, November 8, 2013

ram

tahukah kamu, dari macam  ini...


sekarang macam ini,


and... 


faham ke? 

maksudnya aku baru potong rambut yang disimpan selama 2 tahun tu, panjang samp bont tahu. nasib baik tak menangis, kahkahkah. now rambut aku dah kembali sihat, hitam and back to rambut-tak-payah-sikat-limanam-hari-pun-takpew! wiwiwiwiwi, maka dengan ini aku bertaubat dari keje gatal bleach-bleach rambut ni :B

tapi bila balik rumah tengok depan cermin macam panjang lagi. sebenarnya aku aim macam mek kimbra sorang nim. eeiii geram pulak saya ni.


ok bai!


No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...