Friday, January 17, 2014

Sekolah!

baru hantar bapak Aket ke airport. seminggu dia kat sini selesaikan beberapa hal. seminggu jugak bawak dia jalan-jalan, non stop. penat tapi best. pasni dah takda dengar orang panggil aku as Adik. "Adik, adik dah makan ka? Adik tak penat ka? " Haha! Tapi siyes, aku pulak yang bergenang air mata kat airport tadi. yeahhh, yang sebenarnya aku rindu bapak aku. Ni bila bapak Aket ada sini, boleh lah sikit-sikit menumpang kasih seorang bapak :')

paling touching bila dia cakap "kamuorang baik-baik sajalah di sini, bapak dah anggap adik macam anak kandung sendiri, Ket jaga adik, adik jaga Ket, nanti adik kawen bapak datang lagi ya.."

*cough cough* (kawen yang ntah bila lah kan bapak.)

dannnnn, seminggu jugak gua tahan sakit buat-buat tough (tahan ke? padahal MC dua hari tidur siang mcm mati kena tembak kahkah!) depan orang tua akhirnya sampai rumah tadi terus pengsan, demam, batuk pakej selsema bersin non stop. dengan Aket-Aket sekali deme. dah lah baru baik dari sakit perut seminggu. rasa mcm bayi nak bertukar bulan kan, tapi aku nak bertukar ke 3 series..wah!

ini gambar petang tadi di bekas sekolah rendah i. nampak gembira kan?  eh lain kali lah cerita. nak layan demam tidur minggu sampai depan..


ok bai!

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...