Saturday, March 14, 2015

the goodies.

cawan teh tarik, dalam ada bahulu bunga dan sweets. cawan teh tarik, simbolik sangat kat aku yang suka lepak mamak tu -_-


brown bag, doily paper dengan cawan beli dekat Wakim, Chow Kit. semua ada situ. cawan teh tarik pun beli dekat chow kit, seberang jalan wakim ni. kedai cina nama kedai tak ingat, pembekal kaca plastik gitu nama dia, semua ada situ. satu cawan ni aku dapat RM1.80 tak silap.

cawan teh tarik cap Royalex tersebut, murah dan tidak mudah pecah ahhaha! logo R&B (cewah) tersebut adalah transparent sticker order siap kat Alamanda di booth depan kedai Nikon, Chatime, Noodles Station teww.

kuih bahulu tu kawan mak aku sedekah, dia buat sendiri, fresh from pahang. aww :3 gula-gula beli kat Mydin, setel.


ini pula bunga telur untuk 50 tetamu bertuah. matching kan dengan dress nikah i . haha. bunga ni beli last minute atas permintaan omak, beli kat warta bangi sahaja :)

ok bai!

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...