Tuesday, March 3, 2015

the inai.

so ini inai mak aku pakaikan. dengan si Aket sekali pakai ;p

mula-mula balut jari dengan hansaplast, baru tepek inai, paham? 


pastu celah jari letaklah gumpalan kapas atau tisu atau kalau korang rajin cari kat manicure padicure tu ada natang bagi sengkang jari, iolls pakai tisu jekk :p 


disebabkan malam tu dah flat gila, pakai inai pun kul 1 pagi, aku tidur terus. pagi tu repeat lagi pakai inai. malam tu inai turns red. wow! sampai aku nak naik ofis jadi segan sebab jari merah sangat wakakak

gambar mak pakaikan ade, tapi malas lak nak conteng-conteng cover tak pakai tudung kan. hahaha tips inai merah, pakai daun inai tumbuk letak arang sikit, dan buh air limau sikit.

ok bai!

1 comment:

kehidupan sihat said...

nana suka pakai inai..

tapi segan t orang kata pengantin baru..hihi

salam perkenalan & jemput ke blog nana

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...