Wednesday, March 9, 2016

Pesta Belon Panas Ke - 8 (Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta)

yayy, belon ajaib datang lagi. dah kali ke lapan rupanya. so malas nak cerita panjang, ini info penting; 


yes! belon tersebut bukan whole day ada dok terbang kat situ sepanjang hari. ada dua sesi, pagi dan petang. so kalau engko pesen bangun lambat kul 10 baru nak mai, jangan la nak komplen "wey belon takde, ko tipu aku!"

jadi, kalau terlepas sesi pagi datanglah petang. tapi aku suggest datang pagi sebab nanti ambil gambar cantik pencahayaannya, #tipsfotografi.

pergi SINI untuk semua info, sekian.

ok bai!

1 comment:

uncle gedek said...

Musim panas ni malas nak keluar…

tengok gambar je la...

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...