Monday, April 11, 2016

pelupa teroxxx!



kah!

ini cerdabas dah sebenarnya, saja throwback cikid.

sesetan-setan aku, aku belum pernah pos gift terpakai kat customer. ini sumpah kes TERpost sekali dalam parcel tudung. 

aku ni pesen kalau keluar (tanpa bayi) memang bawak seketul wallet and handphone sahaja. handphone aku selit dalam wallet, and hari tu aku selit sekali aku punya lip ice dalam wallet. 

so sampul tudung : tudung + lip ice + wallet + handphone.

nasib baik tak pos handphone abcsjdfhdhfgjhjkhgkjhkjgh!

ni lagi satu bukti.

lupa perkataan benda-untuk-charge-phone-tanpa-suis tu pebenda tah! pa namaaa apa namaaa...pa namaaaa, alaaa yang tu tuu ~~~ 

sampai ke sudah aku tak jumpa perkataan tersebut. balik rumah. nampak benda tu puas aku pikir, akhirnya..

oh powerbank!

bukan nyanyuk k, it's momnesia. sedap sikit dengar :p


:)


ok bai.

*cerdabas : cerita dah basi

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...