Tuesday, November 1, 2016

setahun jagung

dah 1 November aku tak wish lagi anak aku birthday pertama dia on 29 Oktober hari tu di media sosial dengan ayat-ayat panjang, haaaahaha!

tak taw nak mula dari mana sebenarnya :')

dalam kesibukan aku menjaga anak aku tu, dalam masa yang sama mencerminkan macam mana mak aku melahirkan,  jaga dan membesarkan aku dulu. kadang-kadang terlupa tanya mak makan apa di kala kita sibuk masak untuk anak kita. see? 

so, selamat ulang tahun pertama menjadi mak budak Balqis, dan selamat ulangtahun pertama Muhammad Aniq Aezril a.k.a Ozil.



ok bai.

ps : handphone rosak, dalam proses kumpul gambar setahun ;p

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...