instagram akiss

Friday, March 17, 2017

Halo 2017

halo halo my dearest readers ada lagi kah? so apa update hidup aku selepas kongsi resipi ojil? hahaha! 

so last update November 2016, hidup betul dah pusing tukar sana sini lagi. Ozil pun kami dah tak hantar taska, ayahnya quit kerja jaga Ozil siang, aku jaga malam, kerana ayahnya kerja malam. so itu point penting dalam hidup aku korang kena tahu bla bla bla. dan antara yang pernting juga, kami pun dah keluar rumah sewa lama, 10 tahun duduk Presint 9 bla bla bla.

banyak nak share sebenarnya, tapi slowly okay. Ozil getting better, kadang rasa nak menangis tengok dia. mak-mak yang anak tak sihat je faham perasaan ini, sila bersyukur anak anda sihat ;)

okay, make it short, dia pun dah 1y4m, berjalan je belum. merangkak panjat macam munyet pastu tak reti turun itu pandai dan etc etc etc 


kan ibu dah cakap..........jangan selfie dari bawah, kantoi double chin kau.

ya ya ya "E" dia tinggal muka ja, lain bersih. Alhamdulillah. muka pun sebab suka gosok bila ngantuk, and doctor cakap dia allergy dengan air liur dia sendiri, dagu pun mmg akan lambat sikit.

next entry aku tulis tips pasal E pula, sementara tu korang blog Shahwani. sekarang macam takde rezeki masa dah rasa, seminggu macam 2-3 hari je. tak sempat itu ini. so later?

ok bai!

No comments: