Thursday, July 3, 2008

Oh My Boss!

sidihnyaaaa...

pagi2 lagi dgr biter sidih ni. adoi aaa..bos aku ditukarkan. wat the eff!!! haha.


aku dh 'jaga' dia hampir 1 1/2thn.. sng cite since aku jd penjawat awam ni dia lah bos pertame aku. hummm.. mmg best kije ngan die awwww.. haha.. sbg pegawai n48..dia ni sgt la humble nya.. dia suka buat sendiri kerja dia..kira aku ni mmg rileks sket kat opis...spjg aku kije ngan die pon..xpnah la kene marah ke..arah sane sini ke..haihh..


satu cite yg aku xleh igt.. masa mula2 aku kije. die suh aku draft minit ke KSU.. aku blasah la ayat aku. mampuih daa..aku dh la xreti karang2 ni..sblm ni aku kije 2 tahun sbg account asst, bygkan? haha. aku pon bg la draf tu kat dia :


aku yg baik : Bos, ni draf yg bos nak tu..


bos aku yg baik gak : oh oke.

* smbil membaca draf tu. die senyum je.

umm.. ayat awak xsdap lah. guna ayat saya je lah.


aku yg baik : haa? oke oke..

*buat muke konpius...gelak sorg2..haha.


hwehwe..bos aku ni baye bapak aku je. kitorg mmg dh mcm anak beranak je...lg satu..die xske pnngil die bos...die suh pnggil en.rabani...yer..itu namenye..tp aku degil..mcm xbest sebut name niii...hihi...sikap die yg pling best ialah die ni mmg jenis kelam kabut...meja die toksah ckap la..die xbg aku kmas pon..takot lupe die ltak mane..haha.. bdak2 opis aku smua jeles aku kije ngan bos aku ni..haha..tu yg best tuuuu..hihih


humm..so skg ni tgh amek tempoh bertenang.. utk sambut bos baru..hahha...kije jage bos ni mmg mcm ni, bergantung pd bos..kalo ok..ok lah..kalo kene bos yg hampeh..hmm...mampuih la...
*ni pic penunggu opis. hahah

3 comments:

e-zul said...

"tempoh bertenang"

ayat x tahan, mntak2 la dpt bos yang asik nk naikkan gaji ye.. ble blanje aku McD big Mac + xtra fries. ;p

akissferrero. said...

hahah. aku pon. moga dpt bos yg suke bg wag saguhati. ahahahaha.

boleh2...nnti dh kaya nnti. haha

aKu NaKaL said...

wah haha cool.. suke ayat ko.. aku pun tak reti.. post pun biasa2 je.. huhuwaaaaa