Saturday, July 19, 2008

Sakit Gigi Perut

arhh.

korg penah rase x ape yg ku rasa?

sakit gigi campor sakit perut bulanan...time ni la die nak tumbuh....aduuh..
muke aku senget sblh dh ni..ahaha.. bengkak sudaaaa... haih!
pulak ari ni laaaa die nak dtg so bendera jepun....haih..ptt la smlm aku pnat mcm nk patah pinggang...sakit perut xleh ckap la...meringkuk di kamar la jwp nye.

so weekend aku aku menikmati kesakitan ini di rumah dgn penuh penghayatan. huhh..
nak tgk batman pon xtaw larat ke tidak.

4 comments:

mshahfaizal said...

batman,xteruja nk tgk,pelikkan?

aKu NaKaL said...

hoho sian.. itu lah dilema wanita x)~

kentangsomell said...

pelik ko ni sarol, xminat pulak. hihi


. a ah la man... phm2 je..hihi

Nani said...

lah baru nak tumbuh ke kissss ?
ahaha aku dlm proses ni ha, tgh bengkak2 jugak la si gigi bungsu ni