Thursday, November 20, 2008

Aku Makin Benci berYM.

klik gamba kasik besar siket. tq

semalam, mula chat. kata dpt id dari blog aku. kata nak berkawan. dah kata amek dr blog aku..kenapa baru nak tnye umo, keje katne, nama sbnr ape, tgl ktne.. pulak main paksa bagi no.fon.

bila tanya ada myspace? friendster? facebook? paling ayam pon...ada tagged?
jawapan = XDE, xlayan benda tu semua. aku tanya lagi...mana gambar kt display? dia kate= "xpe nanti sy hantar MMS, jangan takut..saya n orang baik2...dah haji pon saya ni" .
aku malas dah nak layan.
fREaK!

aku ni jenis pantang dengan perkataan :

ASL pls?

itu kalo tahun 1999 dulu ye aku akan jawap..di MIRC.

dan juga paling tak suka bagi no fon kepada strangers. harap anda faham.

*nama perlu ditapis di atas sbb xnak memalukan lelaki ini. sorry ye en.R*******.
hope u get what i mean. bukan aku sombong, aku xselesa lah..dan aku xdesperate even aku single pada umor 24tahun. terima kasih. mungkin kau ni org baik2, tapi, xkena ngan aku. =)


sign in as invisible to everyone.

adalah kegemaranku sejak dulu.

7 comments:

MaNuSiA_RuMiT said...

sama la kita...suka invisible..

~Princess of Pisces~ said...

Kis, kantoi la id dia. Ada 1 ko miss nak delete. Huehuehue!!


d**d*e0**,kan??? :p

akiss said...

wahahaha, baru perasan pagi xdi. org yg teliti je leh prasan tuuu.. hahah
xpela...leh bagi org lain berkenalan ngan dia ni. hihihi

~Princess of Pisces~ said...

tu ar tu. teliti bangat aku nih...


(bukan teliti sbnrnye,... tapi kepochi! hahaha!)

SUXX said...

alah jgn memilih.haha

e-zul Iswhat said...

asl pls? ;p

ChROn!C|e D@My@ said...

tapi kan Kiss..org kate..Emo tu seni...jadi Org yg Emo tu org Seni..kekeke...berSENI kah aku...???