Thursday, November 13, 2008

Video Terlampau.

video

aksi kurang senonoh yg berjaya di rakam.

ekceli vid ni ditujukan khas utk farrah, nak bg dia jeles sbb xpat join kitorg ke pd last week. watak utama, Nana (berbaju biru), Kak Iza (berbaju hijau), Ket (baju pink) dan aku sendiri.

akhirnya, aksi aku kena paksa mandi. macam anak kambing menjerit2 kena paksa mandi oleh Ket.

babak lawak : mula2 aku loncat terkinja2 ke kanan....dan ke kiri... dan terus di tarik oleh ket sambil aku menjerit..aaaaaaaaaaaaaaaa...tanaaaak tanaaaaak. (saat ke 00:13 ) ahahahha. ini aksi spontan dan mmg tak dirancang.. hahaha. dem rasa diri di humiliated!!

masa aku berjaya lepas kan diri aku seolah-olah menempeleng ket (saat ke 00:27). hahahaha.

mengong.

No comments: