Thursday, November 13, 2008

Watak Jahat Kesayangan.

1. Theodore "T-Bag" Bagwell - PRISON BREAK
fuhhyooo, aku letak watak ni no.1 dlm list aku. yeah, aku adalah peminat setia tv series Prison Break, di samping watak Scofield, watak T-Bag ni bagi aku terbaik lah. ganas dan psycho btul dia ni! dia ni bukan sahaja Bi, malah budak2 kecik pon dia mahu. gila binatang. hahaha. Scene paling ngeri ialah masa dia kena kerat tangan sbb nk bkak gari, huwww..dan juga masa dia balik rumah ex-bini dia. scary...tegak bulu roma masa tu smpi kena tutup muka takot. hahaha.

* dan aku dgr2 dalam season 4, pacik ni dpt escape dari penjara Sona tu, adoi la. takuuuuuut.


2. Amanda Tanen - UGLY BETTY
lakonan becki newton. minah ni dlm betty ugly xlah jahat or kejam bunuh org. tapi dia adalah seorang receptionist Mode Mag USA yang sgt sarcastic ala2 bitch, bimbo dan suka mengenakan si betty. tp aku tetap suka tgk dia. mimik muka dia cambest..suka senget2 mulut sambil angkat kening dan berkata 'are you delivering somethiiiiiing !??' kepada betty. hakhakhak. ya, aku mmg suka ajuk mimik muka dia masa menonton cita ni. hahaha.



3. Joker - BATMAN 'THE DARK KNIGHT'
lakonan Heath Ledger (R.I.P) xperlu ulas byk. korg sendiri tahu kenapa watak ini perlu ada dlm list aku dan watak yg akan diingati sampai bila-bila. so, why so serious?

1 comment:

apes said...

T-bag mmg tkleh blah.saket ati je tgk.ade je muslihat die.yg tkleh blahnye,sume org leh lak pecaye kate2 die.aduh!!mmg pandai

jokerr..mmg idaman!!kenapa serius sgt!! :P