Thursday, November 6, 2008

Hai Boyfriend. I Miss U La..


mak oih hot nya dia masa ni!!!
his eyes.... his smile....aduuuuuh! hahahha
see...lelaki yg jarang senyum....bila sekali dia senyum..goyah iman ku sebentar.
kahkahkahkahkah. ya..taste aku mmg suka pada lelaki mysterious dan payah senyum dan suka mengerutkan kening nya, seksi btul aku rasa lelaki mcm tu. heeeeh .
haih aku kalo cerita pasal lelaki yg aku minat, aku rasa 3 hari 2 mlm tak abis. kira dia ni salah sorg la. nnti aku buat entri senarai lelaki2 hot mengikut carta akiss, nak tiru myra. ehehehe.
aku baru jumpa gamba bf aku sorg ni, en. wentworth miller. ya, of kos korg mcm pernah tgk, abg Prison Break tu, Michael Scofield. aku bukan apa, tak sabar nak tgk Prison Break Season 4.
aku dh download sampai episode 6. wuu wuu xsabo nk tgk yeay! encik apes dan en. pamie jeles x? hahahahha.

3 comments:

a.k.a SUXX said...

aku nk tulis pasal kehebatan org lombok lak!hahaaha

MaNuSiA_RuMiT said...

handsomenya mamat tuh...

apes said...

cehh..takdo mknonyo..aku br nk donlod.tkde mse je.cis!!