Monday, November 24, 2008

Hidung Berdarah.

HONDA CIVIC MUGEN TYPE R

generasi ke lapan honda civic, since 1972. huwww..aku pernah tgk sekali, kete ni di parking btul2 tepi ofis aku. bukan sebijik, tapi DUA bijik sekali di parking . masa tu baru turun keta.. mata aku macam tak berkelip, aku macam di pukau, dan berdebar-debar macam 1st date ngan boyfriend baru...


aku belek dari belakang...sampai ke depan..nak tgk sape driver..nasib bek xde.. kalu x mesti nampak keunggulan BATAK aku pagi tu. adalah dalam 30saat (lama tu ....) aku dok tercegat menikmati pemandangan indah kt situ, berdarah hidung beb! huhh. yela...selama ni dok wat wallpaper pc, skg yg real ada depan mata. sampai skg aku tatahu milik siapa keta idaman aku ni. huhh.



huwwwww.. mengeluh lagi. aku suka keta ni bukan dari segi luaran, bukan sbb kachak. aku dah dah kenal hati budi dah, cukup untuk buat korg jatuh cinta! tang engine, gear, brake, seat segala-gala. more info pasal spefikasi : akiss's dream car.

oke..lpas yg diatas...ade beberapa lg series dari honda civic.. yg turut aku suka, CIVIC Si COUPE(hok ite tuu..gila b*&^ santek) dan CIVIC MUGEN TYPE RR (kaler maroon pilihan hati).
haihhh..( lagi mengeluh). bila la aku nak pakai keta ni ha? humm. ayat sepatutnya :
bila la aku nak MAMPU pakai keta ni ek?

*psst. aku tak suka keta kaler kuning. aku tak tahu kenapa org pilih kaler kuning it di cat kan di keta mereka.

8 comments:

Teaser Kanser said...

aku suggest ko cube usha honda accord latest mdel..gud

akiss said...

da tgk. tp terlampau besar, elegan dan sesuai ituk famili2. hehehe.

eceh!

ChROn!C|e D@My@ said...

ekceli aku dah dapat dah kete idaman aku..ferracil(ferrari+kancil)...kalernye lebih kepada kaler ferrari..tp bentuknye lebih pada kancil..ahaksss..gempak kan...!!

Teaser Kanser said...

superb ahh accord latest tuh..trgamam aku mlihat 1st time..laa ade kete utk bkn famili..mmg seswai la untk cik akissssss ni..kete sorong..hrga on the road,,rm98..bulanan xpyah..interest zero percent..kale hijau,biru je..amacam..

SUXX said...

ko nak pakai kereta dengan cpt?joinlah MLM,hahaha.

busyuksayang said...

ishh!!! ingatkan betul2 hidung tue keluar darah...ya dusshhhh!!! wat suspend jer...hahaha!!!

akiss said...

* ChROn!C|e D@My@ = ferracil..hahaha. gempak-gempak...

Teaser Kanser said = ces. keta sorong. letihla org yg tolong sorong kan. hahahahah

November 24, 2008 5:48 PM


*SUXX = dem. xnak aku. aku cukop nyampah ngan mlm, hahaha

* busyuksayang = adeh sakit kene penumbuh dush dush. hahahaha. ow...syg jugak u kat i ek.. wakakakak... saje bg saspen tajuk nya jue...

e-zul Iswhat said...

antara jnis kereta yang akan aku usha dlu depan dn belakang walau ade awek se-hot Diana Danielle pn di depan.