Tuesday, November 11, 2008

Pengakuan Eksklusif 01

1. AKU TAK PERNAH JEJAK KAKI KE KOTA KERIANGAN GENTING HIGHLAND.
jangan tanya kenapa. aku pon kadang2 tak pasti kenapa aku xpernah berminat. bulan 9 lepas, aku dapat free ticket main outdoor/indoor games sbb birthday aku, tp aku sia2 kan tiket tu. hakhak. ramai kawan2 aku pelik, " ko bdak kl pon xpernah pergi?" sorry, aku bkan dak kl. aku dak selangor, dilahirkan di melaka. hakhak.

2. AKU TAK PERNAH JEJAK KAKI KE PAVILLION.
ya. ini bener. mmg bener. xpnh pegi pon. adik ku pon gelak kan aku. tgk la..satu ari nnti aku jejakkan kan kaki. kalo nak tahu, tahun ni ada dalam 2-3 kali aku turun kl. hahah. tahun ni aku byk abiskan masa aku di rumah. heee.


3. AKU TAK PERNAH LEPAK2 MINUM2 DI STARBUCKS.
hahahha. ini pon benar. aku rasa mcm..ntah la. tak tahu kenapa. sbb mahal? x gak... ish.
ntah la. mmg x kool la aku ni. hahahah.

4 comments:

~Princess of Pisces~ said...

tak penah jejak kaki kat tempat2 tu? jgn risau.. aku pun x penah jejak kaki kat 2 tmpat yg bwh tu.. huhu! Heip, bkn sbb x cool, tapi sbb kita ni terlebih hot, kowt? haha!

MaNuSiA_RuMiT said...

kita punya nasib yang serupa

apes said...

perkara 1 & 3 sama la pulak.tp kite tk perlu rse malu.sbb aku tk kesah org nk kutok.proud to be urself *gle poyo*haha.xleh blah seyh....

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

pavi dengan starbucks tempat orang banyak fulus. tak sesuai dengan saya yang cuma pakai selipar jepun ni je. hehe.