Friday, November 28, 2008

Topik Terlarang.

*waaaaah, entri ke 119, macam date beday ku. heeee.

k, topik terlarang utk aku.
tak kira lah di ym ke, fesbuk chat ke, mane2 lah. cuba la elak 2 perkara ni.


1.KAWEN.
- soalan yg aku dah letih nak jawap. sumpah, aku bukan desperate sangat nak bercinta dan kawen, tapi..ilek la beb. aku muda lagi...masak pon xpandai lagi. hahaha. ramai lagi kakak-kakak kt opis ni tak kawen lg. jodoh kan? biar tuhan yg tentukan. bulan ni dan bulan depan makin byk kad jemputan kawen aku terima. latest...Cik Rabia my roommate&clasmmate masa belajar dulu. Congrats ye Usher! (bdak ni obses usher dulu), hahhaaha.


2.PTPTN.
- jgn coba nk bincangkan hal hutang aku ngan ptptn yg skg sudah meningkat kepada rm15,737.50. sepanjang aku bekerja...aku cuba byr sekali aje. ntah kenapa aku mls btul nak bayar. mungkin bila dah sampai nk kena hukum gantung baru aku sedar kot.

nak tahu ape aku buat sembangkan bila ym, atau tagged (hehe..aku ada je akaun tagged..tp utk kenalan aje). nah besar pic di bawah. hee.

haha. bapak bosan tagged, sampai merapik ngan kwan. hahaha

lagi satu, bila on ym di kala lapang. hahaha. perbualan yg bawah (ngan adik aku).

aku dapat terima msg dari mak aku pagi tadi. dia cakap anak ikan gapi seramai 25 ekor yang dibela since baby 26.05.2008...telah mati. waaahhhhh... sedihnya!!!

R.I.P. sobssss.

ok bai, nak balik. dis weeekend xde entri. bz bz bz! daaa. bertemu di lain hari.

2 comments:

NaZRuL AkRaM said...

aku nk komen sket...

trok tol ko nih.. br bayar skali...
aku da bayar 3kali da.. totalnya rm90 jer... hohohohoh mesti utang da berlambak2 kan...

NaZRuL AkRaM said...

ehhh jap2... 26. may tu besday aku tu..
weh ingt tu besday aku tu