Monday, January 19, 2009

Nani, Redsya dan Tag dan Lagu Untuk Mu.

Write :
1. Your name/ identification name / username etc.
2. Write anything using either your left/ right hands
3. Most favorite alphabets
4. Less favorite alphabets.
5. "The quick brown fox jumps over the lazy dog"
6. Tag 5 more persons/ bloggers

So, here's my handwriting..(i tiru naninot tulis jawi siket2)

zoom in pls. bikos aku makin pemalas edit2. hehe


cis. bangun-bangun pagiiiii je kena tag. (pagi ke bgn?) double tag, dari naninot. dan redsya. mcm pakat2 je. so. im soriiiiiiiiiiiiii. kt umah ni kurang kertas atau notepad comel, so kebetulan bil ni ada tepi desk aku. hehe. pen pon jumpa dlm henbeg.

juga sebenarnya reminder kepada sahabat-sahabat rumah ku sayang. sila kumpul wang kutipan bil astro sebelum aku balik dari bercuti sesi pemulihan. ini amaran keras kerajaan Ratu Balqis. pahem? wakkaka

***err..bangun pagi tadi, (eh silap lagi, bgn tghari), masih xpercaya meet uncle hussein menang juara lagu. siyes, mlm td bila diumumkan, aku terjerit2 menutup mulut kegembiraan. omaigod2, ya Allah btul ke niiiiiiiiiiiiiii? haha. weeeee, tahniah tahniah abg2 MUH. go, indie go! *applause*

dan. lagu ni. memang untukmu. heeee

"Adakah aku..Hanya boneka yang sering engkau mainkan yang dikawal oleh jari jarimu?,
Ku punya hati dan perasaan, pernahkah engkau fikirkan?
Cukup-cukuplah oh CUKUPLAAAAH....!!!!"

4 comments:

r.e.d.s.y.a said...

hihihi..
lawa oo jawi!

Leen said...

cukuplah sampai disana saja hubungan kita berdua lalalala weh cepatlah aja cemaner nk wat background!

~Princess of Pisces~ said...

heip kamu! tensi sampai apply cutikah?

kamu ok?

akiss said...

r.e.d.s.y.a - hehe. bekas pelajar sek. agama kan. haha

Leen - hehe. dah , dah komen kt page

Princess of Pisces~ - alamak. kantoi. ok kot saya.