Sunday, January 18, 2009

Sepak Bola Kau!

aku rasa aku ada persamaan la dengan pjoe aku benci makanan pedas. dari segi apa?

benci makanan pedas? jauh sekali..aku amat suka amat makanan pedas, tomyam, masak lemak cili api, asam pedas, dan sambal belacan yg pedas. semua hot-hot belaka, i kan org melaka? * baca dgn tone gedik.

oh, dari segi rambut panjang. no no no. x sama - x sama. rambut aku tak seikal, dan sepanjang pjoe. siriusli. rambut aku pendek. err..dari segi kelansingan badan? konfem tidak. dan tentu, peha aku lagi besar dari dia. hakhakhak. err, dan..dari segi kebolehan buat perut mexican wave? lagi la mustahil. hakhakhak.

umm.. lagi..dari segi peminat, followers? mak oi. lagi jauh. abe pijoe dah otai, otai blog. aku masih baru..ala..macam aku ni bdak darjah dua, dia nak spm dah kot. haha.


alamak, jauh terpesong.
ok, jawapan apa yg sama pasal kami adalah,
kami anti M.U, dan lagi-lagi Christiano Ronaldo. hwahahwa. sori kepada peminat mamat ni. aku xde
alasan yg kukuh nak benci sgt mamat ni. hwehwehe. yer, aku tahu dia hot, lagi-lagi dengan hotpants, kan kan kan?
(pic curik dari entri ini, baca sila)


dan tujuan sebenar-benarnya entri ini, aku nak cite.
M.U Tour Asia akan berlaku juga tahun ini, tahun lepas m.u fans dah keciwa kan? Ya, Malaysia meme la ada dlm list. Julai ini.


konfem ke tidak dorang datang, ikuti je la update2 di tv atau berita. atau pandai2la men'google'.

tapi yang pasti, wahai adikku supi... aku mmg xde peruntukkan nak belanja ko tgk perlawanan persahabatan antara M.U dan Malaysia Julai ini. i don laik M.U, dan of kos, Mr.Christiano Ronaldo. wekk nak muntah!

9 comments:

Diloz said...

oleh sebab kau anti ronaldo aku.

kita tak leh geng!

akiss said...

hakhak. mana aciii.. tp adore ur pics. kasikla can geng. haha

eza erneza said...

haha akiss, nape kita sama? i tak minat mu. hehe i jugak tak suka ronaldo (ingatkan i sorang yg tak suka ronaldo!!). keh3.


*sory eh wat mu fc*

EM AN said...

entah nya, bukan best sangat pun ronaldo ni kan? *angkat2 kening.

Leen said...

OKay lah wat ever arrr tp fiy aku ada 3lai t-shirt MU taw walaupun aku tak follow bola nih.

psstt pssstt ada lg nih nak tanya ko...cemaner nk wat background yg santik mcm blog ko nih haaa?

pjoe said...

ronaldo is the gayest dude on earth

akiss said...

eza erneza - yea. jom sep sep tangan
EM AN said - oh yea? bukan fan mu kah?
Leen - hehe. fan ye? xpe2 teruskan. ok. nnti ajarkan
abe pjoe! - kenyataan eksklusif. haha.

suffey said...

hah.
better ko sruh team yg ko minat tuh perbaiki team dorg dr ko nk kutuk2 ok.
ko suke sape?pires?
hahha..klu xtau dunia bola just keep ur mouth shut ok.
hahahaha...
glory2 man utd!
n ronaldo best player, so what?

akiss said...

waah. peminat blog aku cupi! ahahha.

la la la la la la la la la la la la

jalan sambil tutup tinge.

la la la lala la ala la lalalal ala