Saturday, January 3, 2009

pernah x korg terfikir, err.. "kan best aku jadi dia? hidup xde masalah. happy je."

aku pernah. sbb aku rasa life aku ni sgt komplikated, ke aku yang buat hidup aku jd komplikated?

semalam. aku masuk ofis lepas rehat lewat. jam 3.40 pm. mata sembab. sampai meja aku. aku tidur. tutup muka dengan kusyen. tekanan. aku mcm dh xpedulik org sekeliling. ya. memang aku xpedulik.

menerima pelawaan keluar lunch dengan ex aku smlm mmg kesilapan besar. ntah. aku selalu elak keluar berdua dengan dia. selalu aku ajak kawan teman kan. kali ni. mmg bawak padah. kata2 yg die xkan lepaskan aku, buat aku marah. korg xkan dpt bygkan mcm mane kalo aku mengamuk.

pukul 3 lebih baru dia hantar aku balik lepas bergaduh tepi highway. itupun lepas aku janji dengan dia. dia suruh aku janji nak berkawan dengan aku mcm biasa. masih nak berjumpa aku.

aku sambung tido sampai jam pukol 5. aku basuh muka pakai mineral water. blah dari ofis. sampai umah sebelum jam 5.30. sambung tidur lagi. tidur. tidur. dan tidur lagi.

terjaga, sebab 1 mesej diterima.

"Salam. Nape tadi. Awk Ok ke?"
"Wslm. Ok. Sakit Perut Je."

Kau takkan paham.


Itulah. Aku dah kata, aku nak jadi orang lain. Yang hidupnye sgt smooth, xde pening2 kepale, xde konpius2.


Sambung tidur.

2 comments:

~Princess of Pisces~ said...

Ouh, sekarang baru aku paham ngape ko masih berjaga pada pukol 1 pagi semalam. Hehehe!!

Hepi2 je, Kiss.. :)

akiss said...

humm. itu la. mmg korg dtg btul1 mengubat jiwa lara ku. hehhe.

trima kasih byk2.

=)

i hope la shie. aku nk hepi2 mcm dulu.