Thursday, January 15, 2009

Seol Gong Shan shii...

nak taw tak? ataupun kenal x mamat korea ni? ala..hero My Girl tu kan, err.. taw tak, taw tak? Fan Page kat facebook tu kan, aku yang create taw? pengakuan eksklusif. hahaha.

semalam baru aku bkak balik, tiba-tiba...dari xde fans..sekarang dah ada 1,237 orang fans. kekekekkee. ramai yg tataw, termasuk si Aket. hehe. tp, masalahnya di sini, komen2 fans nya guna bahasa sana plak. wat diam je jwpnye. kikikiki. memandangkan ada sambutan, cewah, aku mcm nak update la pages tu bila senang. hehe.

hehe. inilah wallpaper pc aku skg, xde motif. saje nak kasik farrah jeles, tgk joo rin pkin spek, ada macam aku tak? wakaka. ko jgn ingat rambut ketak-ketak palsu ko je yg sama ngan dia? hahaha.
ini baru wallpaper. cuba tgk gambar di atas. aku print itam putih je, aku pekerja yg baik, tak guna print kaler pon, hahahah. dan yg xbest, ada 'orang' mengaku itu gambar dia masa muda. lantas aku jawap : "yekkkk, perasaAn, celah gigi awak pun xtentu same ngan dia taw x.eheeh"


lagi gambar2 comel2 pencair hati ku. haih, nak kawen ngan artis la, nnti ada org sponsor hanimun kat korea. ngeheh. lagi cuci, aku baru jumpa kat sini (klik). selamat cuci mata.

*xde kije. eh silap, byk kije ekceli. buat keje yg aku paling menyampah kat dunia. arh!

4 comments:

aket said...

hehe... aq xkena.. aq cuma xperasan ko yang buat keja mcm nie... BTW... baguss

Leen said...

Kiss Lee Abdullah tlg ajaq aku cemaner nak wat link kt post kite weh..aku try byk kali tapi tak jd2 hangin tol aku ..

cth mcm ko buat tu..sila klik disini PAP! terus kua muka laki ko.

MaNuSiA_RuMiT said...

erk....handsome...tapi kan....

handsome lagi kim hye seong...wkakakakka....

hahahahahahaha

akiss said...

kim hye seong tu muke budak sgt.. hehehe..

leen. dh natar msg dh. cis, jaat je, nk terjah sapa laki aku ye? hahahha

tq aket!