Sunday, January 18, 2009

Yes!!

motif = suka gila nak mampuih watak Allison dalam Yes Man.

yes, i know, filem dah lame kuar. baru terhegeh-hegeh nak tonton. ketinggalan zaman siket. ala. bukan aku sorg, td aku aku kt tgv pyramid. 80% seat penuh. maknanya bukan aku sorang la ketinggalan zaman. kuang kuang kuang, balik kuanggggg.

byk sgt scene kelakar dan syiok. yg terbaik masa Carl (Jim Carrey) men gitar dan nyanyi lagu Jumper - Third Eye Blind, utk pujuk nigga tu dari terjun bangunan.
"I wish you would step back from that ledge my friend.." hahaha.

oh ya. aku suka suka sukaaaa sgt watak Allison (
Zooey Deschanel), comel btul dia ni. dah la suara sedap, suka amek gamba bila2 masa dan dimana aje, paling teruk masa tgh bawak moto laju. haih... comel comel comelll sangat!

aku rasa she's my latest obsession, hehe. dan patutla aku mcm kenai awek ni, die berlakon dalam Bridge To Terabhitia (baru tgk 2 minggu lepas) sebagai cikgu musik yang anggun menawan hati.
ekceli byk lg lg movie dia ada. carik sindiri k.

dan yer, aku dapat idea baru utk hobi aku di masa lapang. jogging sambil menangkap gambar. aktiviti menarik!

yes!!

**sedang mendengar
Uh-Huh - Munchausen by Proxy, alaa..lagu dari band Allison nyanyi tu..bodo tapi comel gila lagu ..secebis lirik :

Hey, did you ever meet my friend Ian?
He's a coumputer hacker.
He helped me erase your Myspace page,
And your band's Myspace page,
And your Facebook page.
HAPPY NETWORKING A$$H*LE!!

hahahaha. bengong giler.

6 comments:

~Princess of Pisces~ said...

Aku baru tanya Apish dalam kete aritu, Kate Perry tu ke cikgu yang berlakon dalam movie 'Bridge To Terabithia" jadi che'gu muzik tu..

Heh! Salah rupanya. & thanx for the info, Bebeh!

akiss said...

haha. tu la pasal. mcm katy perry kan? tp die sirius 18 kali lg comel! hehe. sama2 lah

Apes said...

haha.comel gle die kan.aku suke time die nyanyi kat stage.lirik gle klaka.haha

EM AN said...

aaa, baru nak cakap.
memula nampak katy perry pun ingatkan dia ni, haha.

Mitsuo said...

Babak paling best semestinya sewaktu Jim Carrey menyanyikan sedikit bait lagu The Beatles iaitu Can't Buy Me Love. Hampir menyerupai suara The Beatles.

* Zooey Deschanel memang cantik!

akiss said...

- Apes said = yeah oh yeah. sgt suka. lagi2 sore die gelak. comel hangak!

- EM AN = hehe. siriusli kan? igt katy perry. tp yg ni lagik somel ok.

- Mitsuo = haha. byk babak gila nk mampuih. hehhe. mmg santekkkkkkkkkk