Friday, February 6, 2009

Kira Asing Ye Bang!!

ingat entri marah-marah Kau Is Just Another Lelaki Bodoh dua minggu lepas? entri semalam yg serabut itu kira kesinambungannya lah. yer. mmg aku save nama dia S.I.A.L. im soriiiiiiiiiiiiiiiiiii!

pernah aku explain kenapa aku tulis entri itu? tak kan? sebab aku xnak pandang ke belakang lagi. cuma..kehadiran msg dan panggilan yg aku x jawap tempoh hari (rabu lepas) buat aku nak muntah depan muka dia.

bangga aku, seorang lelaki yang sangat hambar, boring, negatif, tak sensitif...boleh bagi msg mcm tu kat aku. ahah ahah.

sekarang Kau dah kenal aku siapa kan?

maka.

KAU TAK WUJUD, AKU PUN TAK WUJUD LAGI.

DUNIA KAU, DUNIA AKU.

HAL KAU, HAL AKU.

contoh perumpamaan.

"kira asing ye bang..."

situasi di cashier..selepas ditanya, kira sekali?

.
.
.
.
.
.
.

aku ni jenis hati kering beb. hak hak hak hak. gelak jahat.

aku rasa aku dah kembali pada "Balqis" yang asal.

2 comments:

pejan said...

aqiss,hati basah x de ke?
aq sokong ko aqiss...
idop aqiss!!!!!

akiss said...

hati basah tu maknanya cenggeng kot. haha.

yaa.. idop aku!!