Thursday, April 16, 2009

kije xde kije.

semalam lepas lunch, aku ngan kak Atma tido kt tempat aku. tanpa mempedulik keadaan sekeliling. hahaha. dlm jam 2.15pm terjaga dari mimpi, tahu ape aktiviti kami? main mesin fotostat. inilah hasilnya!



ingat nak fotostat muka, tapi pacik2 di sekeliling dah marah2 kitorg sebab bising terkekek-kekek gelak. ekekekeke. jeles ar tu! nnti nak trai la sekali fotostat muke. haha.

bayangkan..bangun2 tido mamai2 buat kerja bodoh?

nampak teklalat tu? ada org cakap tangan aku boleh membunuh, dan kalo pukul sikit pon, org itu akan rasa sakit! mmg btul weh, kdg2 aku bergurau bertepuk tampar, mesti kawan aku meraung kesakitan, hahahahaha.

ok, inilah cara-cara nak hiburkan diri sendiri. siyes, seminggu ni mmg stress kije, dan bz gile, lg2 utk dinner esok malam. nantikan kemunculan entrinya. haha.

ok bai!

2 comments:

Hannani Kamal said...

ingat nak fotostat muka, tapi pacik2 di sekeliling dah marah2 kitorg sebab bising terkekek-kekek gelak. ekekekeke. jeles ar tu! nnti nak trai la sekali fotostat muke. haha.

aku gelak bace ayat ituuuu. HAHAHA
siot punye tahap kebosanan.
aku penah tgk kat utube dorg caught kat cctv org fotostet TUUUUUUUT.

haranp kau tidak sebegitu...

ok bye!

akiss said...

kahkahkah. btul..bayangkan bangun tido je buat benda pelik. hahah sakit perut kitorg gelak bila nk letak muka kat mesin tu. hahahaha.

weh ko jgn fotostat pelik2. kang... femes plak nnti. hahaha