Thursday, April 2, 2009

Susah Nak Kopek!

orang kata tabaik marah-marah pagi2. ya, aku tak marah2 la..aku ok je bangun pagi tadi.

tapi bila sampai opis, nak bekpes la kan..aku bkak plasticbag petronas yang berisi 3 botol vitagen pepel kaler, ada 3 straw besar.

"deymmm!! bengong btul cashier ni, ade ke bagi aku straw besar utk meminum vitagen???!!! hilang la nikmat sedut siket2 gune straw kecik tu! ughhh!!!! dah lah penutup die susah nak kopek!!! taw tak penutup vitagen tu?? susah kan nk kopek? ish!!!"

ooops. kopek2 jgn sebut, sgt sensitip, semalam rajin sgt buat kui z kat fesbuk, What Kind of Malay Ghost Are You. hasilnyanya sgt memberahikan!

6 comments:

Didi Nadhirah said...

huhu talak selonoh itu antu manayak lucah ma

akiss said...

kahjkahkaakha. 25sx

Hannani Kamal said...

HAHA abis mcm mane minum tu ? kalau aku cucuk pakai gigi pastu sedut. lagi bes tayah pakai strawwwww.

babai breast ghost

akiss said...

hahaha. gigi aku pendek dan tak tajam, xleh nk wt cmtu. haha.. so aku pakai pen cucuk dan sedut. hahahahah


ok bai pontianak! haahha

Leen said...

Buduh!!! maner leh cocok ng straw besor...

akiss said...

KAHKAH. haaa.. taw pon betapa hangin nye aku pagi2. hahahah