Friday, April 3, 2009

Takat Mandi Koboi Tu..Biasa Dah..

nampaknya aku kena terus berdiet. hehe. ingat lepas menjadi model jadian dan dinner ari tu dah xyah nak diet-diet. hehe. sekali, konfem 17hb nnti ada satu lagi dinner..yang berkonsepkan Wild Wild West ( red indian & cowboy)

i'll go for koboi ( cowgirl kot).

ok. koboi. mandi koboi aku biasa lah buat, hahahah..tp konsep koboi..agak susah nak pikir nak pakai baju ape...xpe..jom kita ramai-ramai bayangkan, but tinggi, pistol, tali, topi besar.

ok dah puas bayangkan, mari menge"search" di google.




ok. sgt chicky chicky gedik.



ok, kalau lah.. kalau wehh..kalau, hok ni aku suka paling! dan nak pakai.
kalau wehhh, KALAU!

ummm. bagi aku lah, dalam byk2 artis (luar) yang pernah mengkoboikan diri dan sgt2 cun memakainya adalah Madonna.




ingat dalam video Don't Tell Me. errghhh. sgt smart berjoget in that seluar kulit itu. dan....jacket hitam idaman kelambu ku. ARRHHHHH! kalau la ade body se hawt itu dan kaki seselim dan sepanjang itu.



dan dalam kemeja kotak2 itu. simple, but...panessss!

ok dah. stop berangan akiss, ko bukan artis pon (not even dalam, or luar). dan ape yang paling penting..ko kena turunkan 3 kilo dalam masa 2 minggu ini..ya, untuk memuatkan body dalam baju itu.

huhh. ok bai.

bai PAK LAH!

7 comments:

Macham Iz Punye said...

tsk, tiba tiba aku rasa baik kita sambung kaki pakai besi weh

Apes said...

bes weih ko ade tema2 ni.aku suke dow fesyen2 ni.haha

pastikan bwk kude yg utk kude kepang tu.wahaha.br koboi.yehaaa :P

heretic preacher said...

nak idea?

ko gi youtube, cari vid "tenda biruku" nyanyian pandhayangan 6, bukan desy ratnasari punye tu... byk choice pkaian cowboy n red indian ada...

selamat berjaya

akiss said...

iz - kahkahak. terus jadi iron lady. kahaakakhak

Apes - yeaahh. aku pon suka. ok bayangkan ko pakai ala koboi.. umm. kacak..kacak. hahaha..

alamak. kuda kepang. mcm lucah pon ada. kakakakakak


heretic preacher - hai! hahah. thanks2.. nnti kis cuba tgk. hahaha

miszylaydee said...

wey..pe brg koboi..ko amik red indian..baru masyuk hehe..

akiss said...

huhu. yeke? tp kalo red indian free hari cantek la. kena pakai bulu2. hahahaha

akiss said...

heretic preacher !! dah tgk. sgt huduh2. hahakakahkaha. lawak laaaa