Thursday, May 7, 2009

Aku Mau! Aku Mau!



aku mau, aku mau! aku rasa dari raya tahun lepas aku dh bising kt farrah, tlg usha kan aku jeket kulit itam ini. yela, si Senah tu rajin merayap kl kan. nk harap kan aku? haha.

tp smpi skg, hampeh, ada aku jumpa, tp x menepati design yg aku nak! arrh. tlg la. ada tak kedai2 online yg juai? pls? bgtaw aku?



hatta dolmat, secukup rasa bergaya ok! picture taken from here : http://hattadolmat.blogspot.com, aku edit siket. heee. sekilas pandang mcm adi sixth sense kan.



fazura, lilly donaldson, miley cyrus.

siyes dpt tlg carikkan jeket ni, atau dpt bgtaw mana nk carik yg sebijik gmba yg kt atas sekali tu smpi aku berjaya membelinya.., aku aku banje die makan kt mana2, xkesah la nak mekdi, kenny rogers ke, rasamas ke, kfc ke, cupcake ke.. x kesah la.pls pls pls bgtaw. xpon, kite g outing sama, aku shoot gamba korg, boleh? hehe.

tlg eh. pls pls pls.

ok bai.

12 comments:

Hannani Kamal said...

haha betol2 nak la ni ?
nak pakai pegi maneee kalo jaket kulit niiii akissss

ha'a aku igt adi siksen

akiss said...

BETOL BETOL NAK OK.

hehe.

alaa..kuar p tgk wyg pon ok je, wyg alamanda sejok gile ape. hihi
smart taw, aku pernah nmpk bdak pmpuan pki. jeles aku.

ya, aku pon sama mula.

nani, cpt carik kan, nnti aku banje! haha

busyuksayang said...

bomber jacket ka???

akiss said...

mcm bomber jacket. tp rasanya lebih kurang, sbb rasanya bomberni dia 'kembong2' siket, kis nk yg fit sket. hehe

ada nmpk x? hehe

.miSheyDora. said...

saya belikan akak lepas tu akak belanja saya pergi Paris boleh? hahaha

akiss said...

eleh, konfiden je yg mana 1 akak nak. hihihi, nnti salah x jamin! haha

paris? wuuuu.. sabah pon xlepas. haha

smms said...

beb, kat bundle da kot ..cube ngok ..huhuhu kalu btl nak la

akiss said...

bundle? hehe. mslh bsar nye kan, asal aku masuk bundle, aku akan kuar balik, hidung aku sensitip. kahakhakhaka.

ya, aku cuba akan sevey! biar la gatai idong. haha

::SNEAKERS::HIGH-HEELS:: said...

kak akiss..ain penah jumpa lah jacket ni..kat bloh mane ntah..lawa lah..ain mmg rajin gile usha blog2 ni..kang ain jumpe, ain bgtai lah kat kak akiss..

wakakaka

akiss said...

betoi ka ain? ain tlg usha eh. mana lah ain lah pemenang kali ni. hehhe. nnti akak pon tgk sekali. hehhe

.ema. said...

saye mcm ade je jaket tu. nanti saye tunjuk contoh. tengok menepati cite rasa cik akiss ke tak. tapi xdela sebijik, cume cm ade ura2 dan bau2 belacan lah. wait for the photos! saya akan bergaya dgn secukup rasa pati ayam knorrs.

akiss said...

ade ke ema? eeeeeeeeek, jgn la pose pati ayam brand. jelessss.. kang curik kangggggggg,. hehehhehe