Wednesday, May 6, 2009

Party Buih Beday di Tgh Malam Tadi

kahkah. tajuk nak market. haha.

hari ni, beday Kak Iza ku sayang yg kecik comel dan garang nya! haha. so kami decided to celebrate tgh mlm td. ptg smlm baru nak plan. tp jangan risau, ini KISMORA, kalau nak buat, mesti menjadi. haha.

see kak iza! even semalam aku kena bebel sebab umah sepah, sampai kena sumbat mulut dengan botol vitagen yg aku lupa buang..!!, (garang btul kan?) saya tetap baik hati celebrate taw! haha.

k, meh sy nyanyi.

"selamat ulang tahun sayyyyyaaaaaang...kini kau bersayap, pergilah terbang..." kahkahkah. lawakla lagu ni. xboleh blah la dgr lagu ni dlm keta on the way g kije td.



so, tepat pukol 1200 malam tadi, Kismora telah menyalakan lilin, dan mengarahkan esisten beliau Aket mengejut Farrah dan Nana yg dh jauh belayar, dan..kami berarak masuk ke bilik kak iza dengan nyanyian paling merdu. heheh


rombongan meminang berlilin berarak dlm gelap. (err..mcm mengerikan je gambar yg kiri tu..errrr)

sadisnya, baker's cottage presint 8 x juai kapkek, waddd-de eff la weh. maka, kami sambar bebola cokelat yg comel2 je. hehe.

ok, ingat anniversary persahabatan kami semua pada 27.02.2009? bygkan, dh 2-3 bulan, baru nk exchange hadiah. haha. so malam tadi, beday sorg, tp semorang dapat hadiah! yeay! hahaha.



1. farrah to akiss : jam + frame gambar yg boleh berpusing siap ada lagu mcm music box. thanks Senah! jauh tu beli, dari MIRI tu, haha. (tapi kan, pagi ni aku bawaj g opis, benda alah tu dah tak berpusing lg..ngeeee..aku mmg tangan xreti jaga brg!)

2. aket to kak iza : buku from little black dress, cmbest je cite tu, nk pinjam pas ni.



akiss to nana : bekas hantaran (hadiah kawen ko skali kot, haha) dan ayat power utk diletakkan di opis.

fiza (dh pindah) to farrah : perfume bodisop. seswai la ngan jiwe farrah.



majlis tamat jam 0130pagi selepas buat kecoh bersembang sakan, nasib baik tak kena sound ngan jiran2.

ok. even 'beday party' dan hadiah xla grand2 berupa seutas jam tangan licorne atau percutian 3 hari 2 malam, tapi.. our friendship itself : PRICELESS.

epy beday akak, doa baik2 je tuk akak. tahun depan "abang ucuk" lak yg kejutkan jam 12tghmalam. hahahahah.

ok bai. nnti sedey lak.

* sori xdak gambar kami-kami yg comel2, sbb 'kostume' tidor bg tema malam td xlepas utk tontonan umum. sekian.

2 comments:

- - vanilla ice - - said...

parti buih??killer syok..nk join..hee..

akiss said...

haha. buih nye xde pon. hahahaha

meh la. ujung tahun daftar nasuk umah kami, ada kekosongan. hehe