Tuesday, May 12, 2009

Hiburan Minggu Ini Lagi.

JUMAAT, malam itu, Aket mengidam sate. So, buat pertama kali pergi sendiri tanpa bantuan 'driver'. haha. Berjaya! cehh.. macam la jauh sgt. ngahaha. tiba2 sampai Kajang je, ada ramai gile manusia beratur tepi jalan, rupa2 nya ada perarakan hari wesak.



nasib baik kami tanya kat bdak kije petronas tu apa akan berlaku. kalo tidak,dgn kami2 kena SIRAM macam bunga di tepi jalan. hehehe. ramai gile, sampai ke sate kajang tu dorg berarak.

tiba-tiba dalam kereta. dapat msg dari kawan Si Dia. "buat apa malam ni, g karaoke nak tak, kat alamanda, saya dengan ** sekali"

otak jem lagi. knp Dia x msg terus kat aku, pakai esisten plak?? terus aku dh sakit perut, ntah bpe kali g toilet. Aket x abis2 gelakkan aku. huhh.


I DON'T DRINK COKE


even sakit perut, aku g jugak la, seb baik ada vitagen tercinta. haha. org nk belanja kan? 3 jam aku rasa tak bernafas dalam bilik karaoke. haha.

ya, xboleh bernafas.

soalan utk diri sendiri, "btul ke apa yg aku buat ni, kata nak lupakan Dia!??"



SABTU. bangun tghari (pagi), pergi alamanda utk lunch, dan ke opis. utk BURN CD la, bukan OT ok. hehehe. kendian.. teruskan perjalanan, ke Bagan Lalang..sekali lg, tanpa bantuan driver.

dalam kete, dgn bangga pasang lagu I Don't Need A Man By Pussycat. Dolls

sampai2 je bagan lalang, yelah.. hehe. mcm munyet jumpa pisang, haha..mcm tu la rupa kami bila nampak laut dan pasir yg memutih...lantas..., inilah aksi kami...



pasir puteh tepi pantaiiiii...



ombak laut berkejaraannn..

(nampak pak gad baju puteh kat belah kiri tu? dr jauh die dh usha 'aktiviti' kami )



"adik..sini restricted area la klu nak masuk, ikot entrance sana tu...."

" BAIKLAH!!

(terus blah buat muka baik dan blah)



ok, ini masa aku g sana setahun lepas.



ini gambar sekarang di Sepang Goldcoast.



hai spek.



hai abg fotographer yg tampan.



hai tapak kaki mawas



lepas maghrib, pekena seafood. udang tepung amat nyaman.



utk pasangan bercinta. marilah ke sini.



mengerikan! siap bulan mengambang lagi.



tp disebabkan tmpt ni cantik, lupa diri terus,



seronoknya main langsuuirrrrr..eh langsir. errr



restoran stemboat. menarik menarik.



sinki santek.



toilet santek.



eh lupa nak letak gamba muka sendiri. nah. aksi SUPER-YAKIN dan puas dpt jumpa laut dari akiss.

oh, xlupa.

AHAD, malam..aku balik Shah Alam, hantar cokelat kat Mak aku. dengan ucapan di kad : "SELAMAT HARI IBU, DARI ANAKMU YG PALING BAIK DAN TERCOMEL."



nak amek hati sebenarnya, sebab aku x bagitahu kat mak aku pn aku g bagan lalang dan aku pergi tanpa pengawasan org dewasa atau lelaki.

. ANAK YG TERDEGIL patutnya tulis kan?

ok bai. akhirnya dapat update.

14 comments:

busyuksayang said...

amboi!!! pekena seafood sampai 2 hari cuti kawan awak tue ya...:p

RUFFeza said...

hai akiss, chantek gamba

akiss said...

kak jue, hehehhehe. die mabok laut tu. ngee

RUFFeza, hai hai hai, hehe. tenkiu

- - vanilla ice - - said...

best lak tgk pic tuh..cm nk g jer..lalalalala..

e-zul Iswhat said...

ah! udang tepung!

akiss said...

- - vanilla ice - - best je. romantik taw sana. heheheh

izul : oh sotong ku. ngee

Didi Nadhirah said...

lautnye tak sejernih air laut ku...pinjam gele hehehehe ...anyway nice place to :-)

akiss said...

yaa. i kno det. jeles btul aku! hahaha

pinje gele buleh?

hahahaha

Didi Nadhirah said...

ak lalu kg pinje gele la aqiqis tu yg terigt kat mu ni ms g perhentian hari tu

akiss said...

ngee. ada eh kg nama tu? hahahah

no name. said...

kesah baik punya,,,,, ;)

akiss said...

=)

aKu NaKaL said...

perghh best gile tmpat tu.. sunset beach tu mcm tmpat sesuai nk wat dinner dgn sidia je.. hehe idea idea... haha x)~

akiss said...

hehe. ide yg bernas kan? apa lg. g la berdetim di situ. hehe