Wednesday, May 27, 2009

Biar PEHA BESAR, asalkan tidak CAKAP BESAR.

ini adalah kenyataan. apa yg akan dijumpai dalam henbeg aku.



dan ini pulak kami punye 'supper' tgh malam tadi sambil bersembang pasal 'gay'.





mengumumkan, dengan berat menjangkau 55kg dengan ketinggian hanya 157cm (sekarang boleh tlg kirakan BMI aku).. i am no more in diet.

kah kah kah kah kah.

ok bai.

6 comments:

Hannani Kamal said...

KONGRATULASI, 55kg adelah berat aku dan tinggi aku adelah 170cm.

Heidi Shafiq said...

humang aih...
mcm dlm peti ais..
semoga berjaya dlm perusahaan menternak lemak..

j0jet said...

aku smlm mlm mkn nasik goreng share ngan dia..bijak2, ekonomi meleset!!hehehe

akiss said...

hanahniii. mencik taw org tinggi2 ni! hahaha

hai heidiii. terima kasih di atas dorongan. hahaha

tul la jojet. kongsi save duit dan save leamk. haha

Leen said...

aku baca blog kawan aku:-
fakta: org yg nk cepat dpt ank elakan mkn junkfood dan fastfood.
tp baru balik smlm aku mkn KFC kt alamans dan bedal chipster kt tonas p9. sape maw jawap???


p/s aku rasa aku salah org ni anta coment mcm ni..k tak pe ko blum nikah lg kan jd tak pe aku support ko mkn!

akiss said...

kah kah kah kah.

elok info tu leen.
btulka? aku xpnh dgr lak, tp ko jgn la makan lg, lmbt la jadi mummy nnti..heheh..

xpa2, nasihat secara am di sini, hehe