Friday, May 22, 2009

Tag - i Pernah Bercinta Dengan Ariel Peterpan.



1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.
yaa udeh deh..

2. Nyatakan 5 fakta "menarik" tentang pemberi award ini:
- BAJET ADIK BRANDON BOYD. kah kah kah
- peminat kemere hebat
- ade kucin yg mengada, makan nak suap (bak kata Ame)
- die suka Hujan, aku benci HUJAN, tp seb baik kami tak gadoh tarik2 rambot.
- errrr..suka amek gamba kelaka, err spt dgn memakai towel di kepala?

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya:

- pernah bercinta dengan Chester Bennington
- pernah bercinta dengan Ariel Peterpan
- pernah bercinta dengan Faizal Hussein ketika di bangku sekolah
- pernah bercinta dengan Aweera
- pernah bercinta dengan Tyson (ol american rijek)
- 5 fakta di atas berangan belaka
- ada boifren angkat, nama nya Ahmad Nikon
- mengidam nak anak macam Suri Cruise
- peminum vitagen tegar
- saya pemalas, kuat tidor, kuat bercakap nonsense dan kuat menyanyi.

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka:

Kak Lidya
Kak Zue Awandanya
Apes
Ame
Shie
Man Michael
Leen Chantique
Sery Chantique
Zue Yaya
Nani Manusia Rumit

ok dah siap.

4 comments:

Lidya said...

masya allah... subhanallah..

sila buang "kak" di title lidya tu yer..

paksenin and cik zizah.. (ko jgn tatau balqis, derang ni baca blog ko!)

akiss said...

ahahahha. ok ok. sy tukar, cik adik, oke? hahaha


alamak alamak. yeke?? canggihnya pacik dan macik zmn skg,. ngeeeee. takuuuuuut

rimahmzh said...

tag 1.
kalo nak suruh aku buat sila belanja vitagen.
:P

tag ke-2.
malas buat.
jadi komen panjang2 kat sini.haha.
anda seorang playgirl.
artis indo,eropah sume pernah jadi ex anda.tdk lupa juga pada artis tanah air.
mesti suka faizal husin masa zaman2 dia breakdance dulu kan.
ahmad nikon u anggap boipren?
mesti anda membelai2 ahmad seperti lelaki sewaktu sebelum tido.
*otak kuning
:PPPP

akiss said...

huhh, boleh lak kena banje ye? ahahaha.. mai la cni.. hahaha

PLAYGIRL? hahahahahah,
yaa.sgt suka f.husen masa tu. hahahaha

owww.. membelai ahmad nikon? kahkahkhakhakhakhakhakhaha

mmg karat otak ko ni, hahah