Thursday, May 21, 2009

Ni, Ai Nak Komplen Sket..

ptg semalam, aku g klinik kesihatan p9. cik farrah demam. angkara seram dgn virus pelik2 skg ni, dia kena la amek darah, untuk pertama kali dlm hidupnya. neves la tu?

dlm keadaan demam2 tu, sampai la ke kaunter amek darah, setelah pergi dua (2) kaunter kami singgah. haih. 1, kaunter daftar, 2, kaunter nak tanya kau saket ape. huhh.

sampai di kaunter ke3, cik farrah yg BLUR-BLUR DEMAM tu, pergi kt kaunter..konon nak tnye mcm mana nak register kt situ.huhh. langsung x dilayan oleh seorang "cik kak" kat kaunter tu.

maka terkial2 la cik farrah kat situ. rupa2nya kena scan kt situ. dah la scanner tu dihalakan mengadap ke dalam, logik ke? kalo korg scan pas kije cmne? mengadap keluar kan? bukanke dalam dlm kan?

huhh. cik kak kat kaunter tu masih BUAT-BUAT SIBUK. ini lah pesanan penajanya.




hai cik kak, KAN LEBIH BAIK KAU BENTI KIJE KAUNTER TU, dari kena tanya dari kami.

MALU BERTANYA SESAT JALAN CIK KAK!

ini baru kami yg muda dan boleh membaca, cuba bygkan kalo pacik macik tua yg dtg sorg2.
tak ke kesian?

HAIH. oke tanak marah2. meh gelak jap dgn baca katun ini. aku tapaham kenapa 'dorg' dah tak panggil selsema h1n1 tu sesema babi. huhh.. masih nak menegakkan keadilan babi gak ke? ngahahaha.



ok bai.

6 comments:

Hannani Kamal said...

HAHAHA
1st time pegi spital ti ke kisssss
aku pun mula taktau
tapi tgk kakak aku slalu buat time bawak layen dulu
so i paham.
and org slalu kate, org kerajaan mmg layan mcm tu? betul ke kissss? u as a gomen stuff.

haha katun klakaaa! comel babi tu

akiss said...

hahaha. (gelak dulu jugak)

mmg, aku pon 2st time blur doh. kalo org dh biasa ok la kan?

mmg, org selalu kata mcm tu, aku setuju, selalu hampeh, terutama kt klinik, sepital. tp xsemua.

bg aku, servis kaunter yg oke kt JPN.

haha, panggil AI ke? kahkahkahka

Apes said...

klinik tk semua mcm tu kn.sesetengah je mcm yg ko ckp tu.nsb baik aku blom pnah kena.mau aku maki org kt kaunter tu.tgk mood marah gak la.haha

bodoh wei katun tu.tkleh blah.wahaha :D

lagi 1 info.adam lambat tu GAY dow.yucks.jgn minat die.haha

j0jet said...

bangang! kalu ko tu bukan penyabar layan kerenah manusia sejagat sila keja ngan haiwan di zoo..wakakaka

akiss said...

ye, tp ni kan putrajaya, kena la bg servis terbaik kan? haha. cewah

ko xpegi lg hospital sini, lg la, bidap dan berlagak taw nurse2 die, aku ckp melalui pengalaman taw.

hahaha.

babi : PANGGIL AI KE?

kahkahakhakhakhakha

akiss said...

yola jojet. mmg bengong bangang sume ada.

bek kije kat zoo, konpem munyet2 tu x BERTANYA.

kan lebih baik, hahahahah