Wednesday, May 13, 2009

Tom Tom Mok!

pagi tadi. saje nk kepoh kat fesbuk.

"pada pagi yg mulia ini, sy sedang mencuba PATI BERI INNER SHINE!lepas ni boleh cantik mcm paris hilton. errrr. ok. 10:56am"

tghari tadi masa lunch.

"kis, makin cantik aku tengok kau...... (ayat tak abis lagi tp aku dah kembang kuncup hidung dh aww awhh!)

ok, ini ayat penuhnya :

"kis, makin cantik aku tengok kau bila gemok mcm ni" (tertelan air liur, sentap)

tataw nak anggap pujian ataw teguran berbisa.

aku ingat baru sehari minum innershine sudah menunjukkan hasil yang memberangsangkan! haha. xsedar diri awak tu dh gemok Cik Balqis. kah kah kah.

inneshaaaiiiiinnnnn...(sebut mcm dlm iklan)

ok bai.

9 comments:

Lidya said...

ek elleh.. gemuk la sgt kan

akiss said...

gemoookk.. nnti kan kemunculan sy nnti. hahaha

j0jet said...

owh kiss..meh la kite bekwn..kite kn cantekk?? prasanTan..hikhik

busyuksayang said...

nak gelak jap...hahaha!!!

akiss said...

hahahaha. hai jojet..

yela. nk tgu org puji lmbt sgt kan. hahaa perasantan

akiss said...

EWAH EWAH. GELAK KJAP JE TAW KAK JUE. NGEEE

Didi Nadhirah said...

ak rase kan kalo ko nk cnatik kan ko kena nyanyi dulu kot macam dalam iklan tu la

aKu NaKaL said...

hoho.. aku rasa2 la.. better ko chubby2 skit.. pastu kasi neutralize face kamu tu skt.. hehe apepun aku tetap kwn dgn akiss yg aku knal xP~

akiss said...

didi. gambaran bermutu, wajah enak bersiri... hahaha..innershaaaaaaaain

man, ye eh? elok chubby sket eh? haha. la.. dh neutralize taw muke aku ni. hehe

ya!