Thursday, May 14, 2009

Hijau Menggelikan!

benda2 hijau yg tidak digemari, dan agak 'disturbing' bagi diri ini.



shrek, siyes, aku mmg x pernah minat menatang ni, wlu beribu org suruh aku tgk movie dia, aku tetap x mau. ntah kenapa dorg boleh cakap benda ni comel? yekkk.. ingat kau comel ke buat peace jari tiga macam tu? nyampah taw!



dan keduanya, movie the mask ni pon sama. ada lah sekali aku tgk, still... aku rasa semacam dan geli je tgk muka pacik jim carrey n, plak dlm cite ni mcm2 aksi pelik dia buat kan? ewwww..

humm..next



KATAK HIJAU, benda paling geli kat muka bumi ini selepas cicak dan lipas. even cicak di atas posing macho, still not working for me. ngee. aku nak letak gambar yg katak hijau yang sebenar pon x sanggup. meremang bulu tengkok aku kalo bayangkan. yekkkkkkkk!



dan inilah yg paling aku 'alah', aku panggil ini GAME HIJAU dari PS2. skg adik aku cuti semester.

so..lepas abis tgk bola di cenel bola yang bernombor 800 lebih tu dimana aku boleh panggil juga CENEL HIJAU.. dia on plak ps2.. sambung main benda hijau ni..bosan btul! tiap-tiap malam sampai 3-4 pagi, mmg timing aku tgk tv. plak, xnak plak dia main tv yg kat dlm bilik tu?

"takhta aku sebagai pemegang remote control akan di rampas kembali".

arhhh!

ok, skg ni, aku rasa geli nk bukak belog aku sindiri. yekk yekk

4 comments:

Apes said...

ape la ko.sggh bes cite2 hijau di atas.kelaka weih.ignore je hijau2 tu (even aku pon tk minat muke shrek dgn the mask).

tapi cameron diaz sggh mude time tu.auw!! :P

aKu NaKaL said...

adeih.. haha mcam2 ko ek.. hehe x)~

Lidya said...

ello makcik.. lantai depan kat umah arwah atok kat melaka tu pun ijau..

kipas atok ijau..

bilik air , dapor pon dah nak ke ijau ijauan

akiss said...

apes said., haha.. sebab akan meremang bulu roma tgk muka mask tu. yaaa.. masa tu cameron tgh comel gilak kan kan kan. hahaha

man, aKu NaKaL, hehhee. dh xde idea ni. hihih

kak lidyaaaaaaaaaa.. ngee. itu lain kak. semua benda tu x bergerak. hahahaha. maklom la, atok kite kan org kuat pas, hihi

rindu pulak zmn dulu kan? hmmm