Saturday, May 30, 2009

Kisah Kasen Ketat.

hari ni, bangun-bangun pagiiiiii je (sedangkan bgn kul 1 pm) mak n adik ku cupi bising suh kemas bilik aku. mak aku dah edit feng-shui bilik aku. haha. semua baju2 lama dilonggokkan. dh jadi macam bundle.

ada dlm 10 jeans terpaksa buang atau derma kpd org sebab takmuat.

so, sambil mengemas, aku menjoyah. "mak, ape citer mirul? bila nk g somban jumpe dorg. dh lame xjumpe."

igt mirul? kasen ketat aku dlm entri INI? last aku kol die pon die kata die ada TIGA (3), ya tiga awek. awek 1 untuk jaga kebajikan spt makan minom shopping baju, awek 2 untuk buat assignment, dan awek 3 yg die syg siket kot. boleh?

pastu mak n adik aku jawap.

"ko tak taw ke ada org nak masuk meminang die???"

hohh? biar betik. pompuan pinang laki?



tak sangka antara kami bertiga ko macam nak kawen dulu ye.

ikot ketinggian kot, Mirul dulu, kendian Cupi, dan akhir sekali aku? hahahahha.



pose dari fizi muka lapan (8).

mak aku cakap, nnti kita g sana macik aku citer segalanya, hihi. xsabar nk jumpa mereka.. sbnrnye bukan ape, rindu gak kat kasen2 aku ni, dan rindu zaman kecik. zaman MAIN TIKAM 20posen.

ngee.

ok bai.

sambung kemas rumah. (konon)

2 comments:

LadY ShiE said...

haha.. main sebat jek teori sape kawen dulu ikut ketinggian.

huhu. macam xde maknenya... antara aku, akak aku dgn adik aku, adik aku yg plg rendah. & dia yg bakal kawen dulu... :P


(or...is it goes backwards? maknanya, aku yg paling lambat kawen?? apekah?? uwwwaargghh!)

akiss said...

kah kah kah. teori akiss tu. haha

hahaha.. xpe2, kawen lmbt xpe, ada masa nk enjoi2. hehee