Tuesday, May 5, 2009

Mari Berkenalan Dengan Artis.

dah lama nak share benda alah ni.



kesian amir uk's, dan teruk btol tak kenal ramli sarip. huhh!!



muka aqasha dan anuar zain tuu..macaaamm... hahha. dan..ok, tahan gelak.



ini plg lawak. didi kempot, kahkah.

byk lg kesalahan sbnrnya, xlarat nak gelak, nak nyanyi sekaligus amek gamba, sempot aku. weekend ni macam nak karok lg. harap2 dah update lagu baru dan 'muka baru.'

8 comments:

Hannani Kamal said...

kat pusat karoke ke ni akissssssss?
WADEHEL THEY DONT RECOGNIZE BETWEEN SUDIRMAN AND RAMLI SIRAP?

akiss said...

yes. pusat karoke alamanda. aku rasa pekerja die dtg dari nepal, eh.org nepal skg pon kenal aweera taw. kahakha.

Hannani Kamal said...

deyyymmmm la nepal. haha

akiss kau pakai nikon model apeee ?
*member aku tanye

akiss said...

kahkah.

hai mamber nani.

sebagai seorang yg comel, pendek, tangan yg kecik, hanya mampu bawak dslr kecik, yakni nikon D60.

Didi Nadhirah said...

kempot kempit kemput
huhu ak pernah search kat youtube
sekali lagu dangdut da....

akiss said...

kahkahakha. ok pasni aku nak karok lagu kempot kempot. hahahaha

e-zul Iswhat said...

jangan dia ltak gmbar p.ramlee then tulis ND lala dh la.

akiss said...

mmg pekerja die duk dlm gua sejak zmn batu la jwpnya. hahahahaha