Monday, May 18, 2009

TOP 5 : Ai Really Kenot Tahan Perempuan Like This.

SUPERGEDIK.
aku pon ada gediknya, tp jgnla melampau2 smpi aku malu nk kawan dengan dia. sampai semua lelaki kau nak meleseh-leseh.

PENDENGKI.
perangai x boleh tgk org lebih siket, dah nk jeles, nak sentap. org ada, ko pon nak ada.

SELFISH.
terlampau nk kena jaga hati dia smpi aku x boleh nk berkawan dgn org lain, sampai aku tak boleh buat apa yang aku suka?

PERASAN.
perasan. ye, mmg la kau cun, tp x semua suka kau, boleh terima x?

SUKA MINTAK PERHATIAN
contoh : buat stetment "menghidap sakit pelik, siap bubuh kat blog atau post bulletin kt mespes, fesbuk segala mak nenek". tolongla, it's not everything all about ko sorang je.

berpada-pada lah. bukan setiap orang, dan bukan setiap masa org kena tumpukan pada kau sorang. ok? tapi kalau ada, GOOD FOR YOU. tapi bukan aku.

. . .

aku tak kata aku bagus, aku punya perangai terok jugak kot, tp aku cuba yg terbaik jaga kawan-kawan aku, even nampak KASAR.

aku cakap melalui pengalaman. ada yang terasa? im soriiii. sebab tu aku ni xde kawan baik perempuan, sampai skg.

semua aku syg 50-50, cuma ada segelintir yg aku syg sampai 80-90%, aku xnk bgtaw sapa mereka, you know who yu are.

xkan nk buat realiti TV macam akak Paris hari tu? ingat, KAU bukan artis.

sekian.

11 comments:

~AwanDanya~ said...

sapekah gerangan owang yg gediksss , perasan n bla..bla..bla itu akisss..akak kenal kah...???
cayang akak 100% taw...huhuhu..

akiss said...

konfem akak xkenal. haha. bkan bdak opis kita la.

banje mekdi dlu baru smpi 100%, sbb skg bru 90%, hahahah

Apes said...

laki pon ade kiss.duniakan..

paris pon gedik gak.opss :P

akiss said...

lelaki gedik lagi geli oke. haha

paris boleh dimaafkan sbb die kaya dan femes. ahahha

~AwanDanya~ said...

mekdi??...
mecd leh..??
ahaksss...

akiss said...

hahhaa, Mcdonalds la. hahahahaha

e-zul Iswhat said...

hehe. yang suka mintak perhatian. tu blambak dah.

akiss said...

mmg byk, dan gile meluat. hjahahaahaha

LadY ShiE said...

Yup..Pompuan2 yang ada dalam list setiap kategori ni memang menjengkelkan.

Rasa macam nak tanam jek, kalo jumpa dpn mata! Huh.

akiss said...

tanam hidup2 ke? kahkahkaha. menjengkelkan dan menjelikkan. ngahahaha

Anonymous said...

kalau nak tahu politik kat Malaysia ni ok atau pun tidak U masuk je blog "Ruzaini Sieh" perempuan ni memang jahanam abis satu office blah pasal scandal dia dgn bOss