Thursday, June 4, 2009

gudnait letrik.




huww. semalam kan, bodo gilers taw, TNB tuuu. ade ke patut, potong letrik umah kami, sedangkan kamid ah bayar minggu lepas?!! rm36.00 je pon, bukan sampei 3 rat lebey pon smpi gelabah kaw nk potong. ape ke lembap sistem korg smpi smlm tak apdet payment kitorg?

so, disebabkan dah macam ayam kepanasan dlm umah itu even dah pakai "baju paling sedikit" kat dlm umah, kami semua decide tu tgk wyg, sementara tgu dorg sambung balik bekalan letrik. kami pilih nengok nite@themuseumII.

jam10.15, masuk panggung. lepas berkarok. taw intro macam mana cita tu? ayatnya lebih kurang...

"bayangkaaaan! tiba2 rumah korg TAK DAK LETRIK, BERGELAP, anak-anak kaw bising.. mamiiiiii ada raksaksaaaaa...bla bla bla... kamu perlukan torchlight!"

tak ke macam SENTAP kami berlima. apa lg, gelak kah kah kah la dlm panggung. sedangkan org lain xber kah kah kah pon. huhhh!

ok, cite tu mmg best. mcm2 ada, siket punya terkejut sampai terangkat kaki aku atas kerusi bila sotong kurita tu kuar. hahaha.

hmm. kesimpulannya hari ni kami pegi keja dgn pakaian tak bergosok, setelah ber'EARTH HOUR' malam itu.

ok bai.

*ps : aku skg suka lagu RAMLAH RAM - KAU KUNCI CINTAKU

7 comments:

busyuksayang said...

anggaplah korang sygkan bumi dgn bergelap semalaman...:p

cakina said...

serius strting cite tu camtu?
ahhahahah.msti org pelik asal korg gelak2.

akiss said...

kah kah kah. yela kak ju, tiba2 jadi EARTH HOUR. hahahah.

cakina cakina, siyes, mmg cmtu intro die, hahaa. mcm paham2 je keadaan kami, tu la, msti org kata, x kelaka pon? haha

j0jet said...

asal ko suka lagu ramlah ram??
aku plak suka lagu allycat..
inginku pergi jauh dr mu..
bintang yg tiada bererti.........
tau x? teka..sila teka..
lirik aku x hapal..jap aku google isi kat blog..

akiss said...

haha, best karoke lagu tu. sukarnyeaaaaaa untukkuuuuu. hahaha

haha. nnti aku usha blog ko

zue@yaya said...

waaaa.....datin tu aku kenal..anak opah (jiran aku)...cucu2 opah tu geng aku kecik2..

p/s: masin mulut aku...dlu penah ckp kat gadafi 'ko kalu jadi artis mesti glamer'..huhu..cume sepupu die lagi sekor.pemalu..but not bad..

zue@yaya said...

alamak..salah tmpt komen..hehe
pasl intenet aku ngokngek..hehe..